Actualitat

Palma amb la Dansa. Mostra Commemorativa del Dia Internacional de la Dansa

29/04/2008

El dia 29 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, s’inaugura a Palma la vuitena edició de la Mostra Commemorativa del Dia Internacional de la Dansa que tindrà lloc fins a l’11 de maig. Dins aquest cicle es presenten al públic mallorquí algunes de les principals produccions fetes recentment per les companyies illenques, juntament amb peces d’altres formacions de prestigi internacional.

En total es presentaran 12 produccions, a càrrec de 9 companyies, de les quals 3 són illenques. Quant a les companyies mallorquines, enguany la Mostra comptarà amb Au Ments, que presentarà la seva peça ‘Accions-Reaccions’, estrenada al 2007 a Lloseta, amb Mariantònia Oliver que estrenarà dins la Mostra Petita Lula i amb la performance ‘Clavo. Memoria de erizo’, de l’artista plàstica Isabel Castro i la ballarina Cati Carrasco.

Entre les companyies que ens visiten de fora de Mallorca hi ha dues figures madrilenyes de primer nivell que han rebut el Premi Nacional de Dansa del Ministeri de Cultura: Carmen Werner i Teresa Nieto, al jove canari Daniel Abreu que presentarà dues peces i a Guillermo Weickert, procedent de Lisboa. A
més es comptarà amb dues  de les companyies catalanes més destacades del moment: Raravis i Nats Nus. El cicle vol donar a conèixer la dansa a un públic més ampli, objectiu que es tradueix en la política de preus de la Mostra, sempre molt assequibles.