Actualitat

Pallapupas organitza una gala solidària de dansa i teatre

19/03/2014

“Una nit de bojos” és una gala solidària per recaptar fons i poder portar el projecte de teatre social de Pallapupas a la unitat de psiquiatria infantojuvenil de l’Hospital Clínic de Barcelona. Coincidint amb el Dia Internacional del Teatre es durà a terme aquesta gala al Teatre Principal de Barcelona, el proper dijous 27 de març a les 21h.
 

La gala comptarà amb  Reugenio, les improvisacions de Planeta Impro i  l’humor en moviment de Xevi Xavi Xou (Xevi Dorca i Xavier Estrada); les veus de l’actor i músic Xavier Mestres i dels actors de la comèdia musical ‘Lo tuyo y lo mío’;  la dansa de la cia. Mar Gómez, i el parlament de Jordi Rios, entre d’altres sorpreses.

Els socis i sòcies de l’APdC poden comprar entrades amb un 50% de descompte (10€) en aquest enllaç: http://bit.ly/EspecialUNB

Dins i fora dels hospitals, Pallapupas du a terme el programa de teatre social i salut mental amb l’objectiu d’oferir eines teatrals a les persones que han viscut episodis de malaltia mental, perquè millorin la seva capacitat de relacionar-se amb el món que els envolta i evitin el risc d’exclusió social que va associat a la malaltia. El teatre s’utilitza com una eina d’expressió en la lluita contra l’estigma.

Més informació