Actualitat

OtraDanza i Thomas Noone Dance a l’Audotori de Cornellà (-21% socis APdC)

14/10/2014

Els socis i sòcies de l’APdC tenen un 21% de descompte per a veure Da Capo de la OtraDanza (25 octubre 21.30h) i Medea de la Thomas Noone Dance (26 d’octubre a les 19h), a l’ Auditori de Cornellà. Dos espectacles amb entrada única (Preu normal: 19€. Preu socis APdC: 15€). A més a més, comprant l’entrada podreu gaudir d’una masterclass gratuïta amb Thomas Noone prèvia inscripció a adorado@procornella.cat

Com comprar entrades?
Promoció vàlida només per entrades de compra anticipada: online www.auditoricornella.com. Un cop seleccionat l’espectacle cal marcar la promoció ‘Assoc profes de Dansa APdC’. Sense límit d’entrades.
És imprescindible presentar el carnet de soci/a el dia de l’espectacle.

Programa
Da Capo de la cia. OtraDanza, dissabte 25 d’octubre a les 21:30h
La primera vetllada ens ve de la mà de la Cia. OtraDanza i de la seva directora Asun Noales. OtraDanza és el resultat d’un projecte interdisciplinar d’artistes que sumen valor obrint noves finestres o mirades sobre la dansa.

Da Capo és una expressió musical italiana que significa “des del cap” i equival a la repetició de part de la partitura o l’obra completa des del principi. L’espectacle sorgeix després de deu anys creant, i es tracta d’un treball experimental que s’ha anat generant com un calidoscopi d’escenes, memòria i records.

Medea de Thomas Noone Dance, diumenge 26 d’octubre a les 19h
Espectacle en rigorosa pre-estrena de la programació del Mercat de les Flors 2015.
TND treballa des del llenguatge contemporani la coreografia i el moviment i cerca en cada proposta escènica noves vies de comunicació amb el públic. El domini de la tècnica, la col·laboració amb artistes d’altres disciplines i l’emotivitat de les creacions són alguns dels trets que defineixen a la formació resident a Barcelona des de 2001.

Masterclass gratuïta amb Thomas Noone

Els titulars de les entrades per als espectacles que siguin majors de 16 anys podran participar en una masterclass gratuïta, divendres 24 d’octubre de 19.30h a 21h, dirigida per Thomas Noone.

Les places són limitades i és necessari formalitzar la inscripció a través de l’adreça de mail adorado@procornella.cat.