Actualitat

Organitzen el nou Màster Contemporary Arts Practice & Dissemination

01/06/2007

L’animal a l’esquena – cos creació pensament, juntament amb la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació organitzen el primer màster en la pràctica artística contemporània (Màster in Contemporary Arts Practice & Dissemination –MACAPD

El MACAPD és Semipresencial i té una durada de 2 anys de dedicació completa  (2007-2009). Se centra en la docència i la investigació en els àmbits de l’escriptura, l’art visual, la performance, el teatre, la coreografia i el comissariat. Planteja també una aproximació crítica als mitjans de producció i disseminació a partir de l’experiència pràctica.

En aquest entorn de col·laboració en xarxa, els estudiants podran comprovar la seva pròpia pràctica i confrontar-la amb altres perspectives i marcs crítics.

Nivell: Valoració per currículum tant acadèmic com de pràctica professional relacionat amb la dansa/coreografia, pràctiques artístiques fonamentades en el cos que utilitzen diferents mitjans: vídeo, escriptura, dibuix, so, captura del moviment (noves tecnologies), arxiu i documentació, etc.

– Director del Programa: Antoni Cots Macià

Lloc: Centre de Creació i Investigació de Pràctiques Escèniques L’animal a l’Esquena – L.G. Mas Espolla S/N , 17460 Celrà (Girona)

Dia i Hora: Data d’inici: 01/10/2007 Data de finalització: 19/06/2009 Horari:  Temps Complet (Horari per concretar)

Preinscripció: De l’1 de juny fins a un mes abans de l’inici del curs. Cal realitzar un pagament de 150 euros que es restarà de l’import total de la matrícula.

Matrícula: Fins a 15 dies abans de l’inici del curs. Documentació que s’ha de presentar per realitzar la matrícula: – Fotocòpia del DNI, fotocòpia compulsada del títol universitari (o del resguard).

Preu: 3.000€ primer curs i 3.000€ segon curs. Total 6.000 €

Contacte: info.fundacioif@udg.edu

Web: www.fundacioudg.org

El Programa del Màster in Contemporary Arts Practice & Dissemination ( MACAPD ) és resultat de la col·laboració internacional en xarxa de 5 institucions: Dartington College of Arts (UK) / L’animal a l’esquena, Celrà – Universitat de Girona (Catalunya) / Piet Zwart Institute-Willem de Kooning Academy, Rotterdam (NL) / Vilnius Dailes Akademija, Vilnius (Lituania) / MASKA – Nova Gorica University (Eslovènia).

El MACAPD té una durada de 2 anys complets de dedicació (segons els acords de Bologna: 120 ECTs), i es caracteritza per emfatitzar la docència i la investigació vinculades als àmbits de l’escriptura, l’art visual, la performance, el teatre, la coreografia, i el comissariat. En aquest entorn de col·laboració en xarxa, els estudiants podran posar a prova la pròpia pràctica per via de la seva confrontació amb d’altres perspectives i marcs crítics.

El MACAPD proposa estudiar les estratègies interdisciplinàries que habiten, s’apropien i conformen els contextos d’ordre cultural, polític i social. El Màster planteja una noció àmplia de la pràctica, la producció i la disseminació, des d’un compromís actiu i crític alhora.

Aquest Màster posa èmfasi en les tecnologies de l’aprenentatge i la seva habilitat per promoure noves metodologies que facilitin l’estudi i la pràctica de les Arts Contemporànies