Actualitat

On guardes el teu material escenogràfic?, com el transportes? No et perdis aquests descomptes!

30/05/2011

Hem detectat que diversos socis i sòcies necessiten serveis de transport i emmagatzematge de material, escenografia, vestuari, etc., per aquest motiu hem aconseguit dos descomptes que creiem que us poden ser d’ utilitat. Recordeu que és imprescindible presentar el carnet de l’APdC de 2011 per a poder gaudir d’aquests descomptes:

Transports Jolis Duran: Entre un 5% i un 15% de descompte

Porten 10 anys realitzant gires nacionals i internacionals amb companyies com La Fura Dels Baus o Bitoproduccions. Disposen de magatzem per a guardar el material entre els bolos. Poden realitzar els trajectes amb urgència si és necessari. Els seus vehicles són furgons de 17 i 20 m cúbics, camió de 12 m amb rampa elevadora i trailer. Col·laboren en les càrregues i descàrregues, muntatge i desmuntatge.
Contacte: Josep Jolis Lorente/ Inés Durán Sáenz  // Tlf:658777607 transportesjolisduran@hotmail.com

Emmagatzematge Bluespace: 25% de descompte

Trasters privats, segurs, nets i de totes les mides (d’1 a 200m2) i formes, als que es té accés quan es necessita, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Els socis de l’APdC que siguin nous clients de Bluespace podran gaudir d’un 25% de descompte, no acumulable i subjecte a la disponibilitat, per a magatzems inferiors a 8m2 i estància mínima de 3 mesos. Per a altres mides consultar descompte directament amb l’empresa.
Cada client, a més, disposarà de 4 hores gratuïtes d’us d’una furgoneta pagant únicament una assegurança.
Centres Bluespace: Badalona, Cornellà, Hospitalet, La Maquinista, Montcada, Prat-Aeroport, Rambla Guipúzcoa, Sant Feliu i Sant Just.

Contacte: Cristina Céspedes Tel.93.372.51.29 // www.bluespace.es