Actualitat

Olga Alvarez donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al març i l’abril

16/02/2016

De l’1 de març al 28 d’abril, les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec d’Olga Alvarez. Seran a la seu de la Caldera Les Corts (C/ d’Eugeni d’Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h, i  mantindrem un preu molt reduït per als socis i sòcies. Els vals de 5 classes costaran 25€, i les classes soltes, 6€. El preu per als no associats serà de 45€ (val de 5 classes), i 10€, per classe solta.

Olga Alvarez. Ballarina professional des del 2002 amb les companyies: Búbulus, Las Malqueridas, Artur Villalba, Didi Dorvillier, Magda Polo i Sebastián Garcia Ferro. Al 2004 crea la Companyia La Taimada amb la qual ha creat diverses peces. Al  2010 obté la Beca (ConCa) per (M)alícia i al  2013 és seleccionada a la Finestra d’Internacionalització de la Dansa Catalana (IPAM/Festival Grec) i al “Que Dansi Qui Vulguis” per obrir la temporada 2013-14 del Mercat de les Flors de Barcelona amb Crash. És professora regular de l’Escola d’actors El Timbal, professora convidada de Contemporani i de Tallers de Creació de l’Escola Area, profesora convidada al CSD i professora a Tragant Dansa.

Sobre les classes… 
L’entrenament dóna molta importància a la disponibilitat del cos. Busca sobretot retrobar el plaer essencial de moure’s. Està pensat per entrar en un moviment fluid, àgil i eficient. Consta d’un escalfament del cos, estiraments profunds, relaxacions articulars i d’un terra i d’un centre sensual -i gustós- de rodaments, lliscades i volteretes. Donarem importància a  l’estudi del pes, la propulsió, la suspensió i les lliscades. Farem frases curtes que treballin els tres nivells (baix, mig, i alt). I també petites immersions (improvisacions) que van dirigides a donar llibertat i fluïdesa, per tal d’entrar amb un cos molt més inconscient i reactiu.