Actualitat

La Fàbrica de Creació de Dansa Graner Illa Philips busca nou coordinador/a del projecte

10/05/2021

S’obre la convocatòria pública per a la selecció d’un coordinador o coordinadora del projecte de Fàbrica de Creació de Dansa Graner Illa Philips. La nova persona al càrrec del projecte haurà de:

  • Planificar i coordinar el funcionament d’aquest equipament per al període 2021-2024 a nivell de gestió, disseny d’estratègies per al suport i desenvolupament de la creació i investigació coreogràfica en tota la seva diversitat contemporània.
  • Promoure un treball específic per tal d’integrar el projecte, els seus programes, continguts i espai en la dinàmica social del territori on està ubicat, en col·laboració amb entitats i agents culturals de Barcelona i especialment del barri de La Marina Zona Franca.
  • Desenvolupar programes de cooperació artística amb estructures i agents culturals del territori, a nivell nacional i internacional.
  • Vetllar per acollir la pluralitat d’estètiques, llenguatges, i desenvolupament contemporani entorn la dansa i la coreografia, així com artistes en diferents moments de la seva trajectòria professional desenvolupant diferents tipus de suport i programes d’acompanyament en funció de les diferents necessitats.
  • Desenvolupar el projecte en coordinació i complementarietat amb el Mercat de les Flors i en consens amb la Comissió de Seguiment del Graner.

Data límit de presentació de candidatures 14 juny 2021 a les 14:00.

Es poden consultar les bases i el formulari d’inscripció fent clic aquí.

graner