Actualitat

T’agradaria impartir alguna formació a la resta d’associats? Apunta’t a la convocatòria de tallers formatius!

10/05/2021

L’oferta de formació és un dels serveis amb més bona acollida per part dels socis i sòcies de l’APdC. I com que tenim perfils molt diferents d’associats (des d’intèrprets fins a gestors culturals, passant per coreògrafs, estudiants de dansa o  pedagogs) intentem fer-la el més variada possible per poder respondre al màxim de necessitats. Per aconseguir-ho, aquest 2021 tornem a oferir la possibilitat que siguin els socis i sòcies els que proposin i imparteixin part d’aquesta formació, a través d’una convocatòria de propostes de tallers.

Digues-hi la teva! Quins coneixements t’agradaria compartir amb la resta d’associats? Proposa’ns un taller que vulguis impartir, de 4 a 8 hores, sobre qualsevol branca que pugui ser útil pels professionals de la dansa: artístic, sobre salut, de gestió… Un cop rebudes totes les propostes, obrirem període de votacions, per a què tots els socis i sòcies votin la que més els interessi. Les 2 propostes més ben valorades es duran a terme al 2021 (data i horaris a pactar amb cada ponent).

Bases de la convocatòria

Es tracta d’una convocatòria oberta a socis i sòcies de l’APdC, els quals poden proposar un taller formatiu – que impartirà qui el proposa – de 4 o 8 hores, que pugui ser d’interès pels professionals del sector (temàtica i àmbits lliures).

Cal omplir aquest formulari aportant la informació següent:

  • CV.
  • Títol del taller.
  • Objectius.
  • Contingut.
  • Destinataris.
  • Número d’hores (entre 4 i 8h).
  • Proposta d’honoraris (a pactar), que es pagaran mitjançant factura.

Es poden enviar fins al 30 de maig. Durant el mes de juny es podran votar les propostes i els dos tallers més ben valorats es programaran durant la tardor de 2021.