Actualitat

Obertes les inscripcions pel segon Dansa Estiu: la dansa en contextos educatius

25/05/2017

La primera edició de Dansa estiu va tenir molt bona acollida. Proposem, doncs, una nova edició per seguir experimentant amb la dansa en contextos educatius.

Dansa estiu II és un curs de 20 hores adreçat a professorat d’educació infantil, d’educació primària i a professionals de la dansa que s’interessen pel món educatiu, amb l’objectiu de crear sinergies entre mestres i ballarins i coreògrafs per caminar cap a la consolidació la presència de la dansa en el sistema educatiu en totes les seves facetes: com a contingut curricular, com a projecte singular, com a projecte amb l’entorn, o com a eina pedagògica.

Objectius de la formació:

Dansa Estiu II s’alinea amb altres formacions en dansa per tal de contribuir a un procés que faciliti:

– Aprofundir en les possibilitats que té la dansa com a eina per abordar continguts curriculars de manera vivencial i significativa en l’Educació Infantil i Primària, tot posant l’accent en els processos d’avaluació.

Crear aliances entre els professionals de la dansa i el professorat d’Educació Infantil i Primària pel que fa al currículum d’aquests trams educatius.

Proporcionar eines i materials per a transferir els continguts del curs a l’aula, cada assistent segons les seves capacitats, necessitats i dins del projecte educatiu del seu centre.

– Percebre els processos d’avaluació com una eina per a l’anàlisi de continguts, projectes i metodologies que incloguin la dansa, i per a la millora contínua.

Així mateix, l’espai Dansa Estiu II proporcionarà espais per a:
Recollir les opinions del professorat d’Educació Infantil i Primària per tal d’aportar al currículum d’Educació Infantil i Primària recursos, continguts o eines metodològiques que incloguin la dansa.
– Recollir el material generat en les diverses plataformes que han fet aquesta tasca els darrers cursos per tal de construir un relat coherent al voltant de la dansa en contextos educatius.

Informació pràctica:

– La formació és gratuïta i es farà el 3 i 4 de juliol de 2017.
– El termini d’inscripció acaba el 18 de juny.
– Les assignacions de places es faran a partir del 21 de juny.
– Hi ha 90 Places: 60 per a primària, 30 per a infantil. Cal portar roba còmoda i mitjons per l’aula de moviment.
– Les inscripcions per a usuaris sense correu XTEC a dansa.ensenyament@gencat.cat facilitant la informació següent:

Assumpte: Dansa Estiu II – infantil o primària (important dir quin itinerari!)
Text del correu:
Nom i dos cognoms
NIF
Telèfon de contacte
Ocupació

La inscripció no suposa obtenció de plaça

Veure document complet.