Actualitat

Obertes les convocatòries de subvenció a la internacionalització (ICEC), a agents articuladors i a beques de recerca (OSIC)

14/03/2017

L’OSIC i l’ICEC han obert convocatòria d’ajuts per diferents àmbits professionals de la dansa. Són subvencions per a projectes d’internacionalització, ajudes a projectes artístics que articulin els sectors professionals i beques a projectes de recerca, investigació, experimentació o creació, que afavoreixin el coneixement i el desenvolupament artístic i cultural.

Subvencions a projectes d’internacionalització d’empreses i entitats culturals dels sectors de les arts escèniques i de la música (ICEC):

–  Poden optar a aquestes subvencions empreses privades, tant persones físiques com jurídiques. També s’hi poden presentar les entitats privades sense ànim de lucre, a excepció de les associacions professionals altament representatives dels sectors de les arts escèniques o la música.

– Termini de presentació de sol·licituds: 6 d’abril de 2017.

Veure convocatòria

Subvencions per a projectes artístics que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música, les arts visuals i la llibreria (OSIC):

– Poden optar a aquestes subvencions:

a) Associacions professionals altament representatives dels sectors de les arts escèniques, de les arts visuals, de la música o dels llibreters, que tinguin domicili a Catalunya.

b) Col·legis professionals d’àmbit territorial català i col·legis únics d’àmbit estatal amb delegacions d’àmbit territorial català.

– Termini de presentació de sol·licituds: 27 de març de 2017

Veure convocatòria

Beques per a la recerca i la innovació en els àmbits de les arts visuals, dels nous sectors creatius, de les arts escèniques, de la música i del pensament:

Són beques per promoure el treball individual d’una persona física o agrupacions de persones físiques sense personalitat jurídica en un projecte de recerca, investigació, experimentació o creació, que afavoreixi el coneixement i el desenvolupament artístic i cultural en els àmbits de les arts visuals, les arts escèniques, la música i el pensament.

– Van dirigides a:

a) Les persones físiques domiciliades a Catalunya o amb domicili fora de Catalunya, però que conservin el veïnatge civil català.

b) Les agrupacions de persones físiques sense personalitat jurídica que es reuneixen per a projectes conjunts, sempre que tots els seus membres, que tindran la consideració de beneficiaris, tinguin les condicions que exigeixen l’apartat 2.1 i la resta de les bases.

– Termini de presentació de sol·licituds: 27 de març de 2017


Veure convocatòria

Per altra banda, està previst que aviat es convoquin les subvencions següents:

– Subvencions a activitats de dansa de caràcter professional de l’ICEC (empreses), a partir del 22 de març.

– Beques per a la formació i el perfeccionament en els àmbits de les arts visuals, dels nous sectors creatius, de les arts escèniques, de la música i del pensament de l’OSIC a partir del 24 d’abril.