Actualitat

Oberta la convocatòria per formar part de la finestra d’internacionalitzazió de la dansa catalana al festival GREC

08/03/2013

La nova edició del Festival GREC de Barcelona acollirà, del 9 a l’11 de juliol, una finestra de visibilitat de la dansa creada a casa nostra organitzada pel mateix festival, el Mercat de les Flors-Graner, amb el suport de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Companyies Professionals de la Dansa de Catalunya (ACPdC), l’Institut Ramon Llull, Barcelona Capital i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta finestra de visibilitat consistirà en l’exhibició d’un màxim de 7 peces de dansa que configuraran durant tres dies un itinerari específic per a programadors internacionals i per al públic en general. Les peces s’escolliran per convocatòria oberta i les valorarà una comissió internacional. Els espais d’exhibició seran la Sala G i MT del Graner, la sala Pina Bausch del Mercat de les Flors i el Sant Andreu Teatre.

El Grec Festival de Barcelona, aquest 2013, dóna un pas més en l’àmbit de la projecció internacional de la creació escènica catalana. És per això que, del 9 al 12 de juliol, convidaran un grup representatiu de programadors i professionals d’arreu a una trobada que, en un ambient distès, volen que esdevingui un nou focus generador de projectes d’exhibició, de producció i d’intercanvis d’idees. Dins d’aquesta trobada, enguany, s’hi plantegen dos itineraris, el de dansa i un altre multidisciplinar, amb algunes activitats comunes.

Trobareu tots els detalls de la convocatòria al pdf a peu de notícia. El termini per a presentar propostes és el 5 d’abril de 2013.