Actualitat

Oberta la convocatòria per a participar a la Mostra de dansa contemporània IN SITU 2014

19/06/2014

La tercera edició del Festival IN SITU es durà a terme els dies 19 i 20 de desembre al centre Arts Santa Mònica. Ja està oberta la convocatòria per a participar-hi, i les propostes es poden enviar fins al 20 de setembre.

IN SITU vol donar visibilitat, reconeixement i context a la creació  independent en dansa a Catalunya. També vol ser una oportunitat per als artistes independents o col·lectius artístics per obrir el seu treball a noves experiències d’exhibició i ampliar l’accés a un públic més divers.

Enguany el comitè de selecció, que escollirà les 6 propostes que conformaran el programa, està format per professionals de diversos perfils, conjuntament amb l’equip artístic de IN SITU: Àngels Margarit, Alex Brahim, Guillem Mont de Palol, i Vicens Mayans.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA:
➢ Convocatòria dirigida a artistes independents o col·lectius artístics residents a Catalunya que vulguin localitzar el seu treball al centre Arts Santa Mònica.
➢ Cada artista o col·lectiu només podrà presentar una proposta.
➢ Es poden presentar treballs en procés de creació o treballs acabats. Si els treballs estan en un estadi molt inicial del procés creatiu i no poden aportar suficient informació podran ser desestimats.
➢ Les peces seleccionades s’hauran d’adaptar a una durada màxima de 30 minuts per a la presentació final.
➢ La 3ª Edició de la Mostra IN SITU tindrà lloc els dies 19 i 20 de desembre del 2014.
➢ S’acceptaran propostes fins el dia 20 de setembre del 2014.
➢ Notificació peces seleccionades 15 d’octubre.
Més informació i enviament de propostes