Actualitat

Oberta la convocatòria de subvencions a la mobilitat de l’Institut Ramon Llull

23/01/2019

Ja està oberta la convocatòria de subvencions de mobilitat per a actuacions i/o gires d’espectacles fora de Catalunya en l’àmbit de les Arts Escèniques de l’Institut Ramon Llull. 

L’ajuda va destinada a activitats que es realitzin entre l’1 de setembre de 2018 i el 31 de maig de 2019, i el termini per presentar la sol·licitud acaba 7 de febrer de 2019.

 

La convocatòria 2019 presenta novetats respecte a la d’anys passats, algunes d’elles recollides les conclusions de la taula de treball que l’APdC i l’APCC van organitzar amb diferents professionals:

  • S’haurà de presentar una sol·licitud per cada actuació (tant si es tracta d’una representació aïllada, com de vàries representacions correlatives o en el marc d’una temporada) o per cada gira que es dugui a terme en el termini establert a la convocatòria.
  • Es poden presentar fins a un màxim de 5 sol·licituds per artista per totes les convocatòries de mobilitat d’artistes publicades el 2019.
  • L’import mínim subvencionable per sol·licitud ha de ser igual o superior a 600,00 euros.
  • L’import màxim que pot aconseguir cada artista anualment en les convocatòries de l’Institut Ramon Llull pels conceptes de desplaçament, allotjament i transport de càrrega és de 10.000 euros.
  • L’import mínim que s’atorgarà per sol·licitud – sempre que s’hagi assolit la puntuació mínima establerta a la base 9 – serà de 500 €.

Podeu consultar les bases a https://www.llull.cat/catala/subvencions/esceniques_intro.cfm i per qualsevol dubte podeu contactar amb Elisabeth Piqué: epique@llull.cat i Ester Criado ecriado@llull.cat.