Actualitat

Oberta la convocatòria de formació ‘Digital Leap’

10/11/2021

L’Institut Ramon Llull i set entitats europees acaben d’obrir la convocatòria de formació Digital Leap, un projecte emmarcat dins el programa Erasmus + que vol dotar als artistes professionals de circ i dansa d’eines en l’àmbit digital amb l’objectiu d’aconseguir una major visibilitat i efectivitat en la difusió i distribució de la seva obra.

“Digital Leap” es va obrir el dia 2 i es tancarà el proper 22 de novembre a les 16h.

L’objecte de la convocatòria és la participació en els dos primers mòduls formatius, independents entre si, que es portaran a terme a Praga (República Txeca) i  Vilnius (Lituània) al febrer i maig, respectivament, durant cinc dies en el marc de festivals d’arts escèniques locals.

Digital Leap consta de quatre mòduls de formació autònoms de cinc dies, el primer començarà a la primavera de 2022. Els mòduls es realitzen a la República Txeca, Lituània, Catalunya i França. Els participants s’escullen mitjançant convocatòries obertes per a professionals dels països socis. Es pot aplicar als mòduls per separat.

Trobareu tota la informació i el programa de cada mòdul fent clic aquí. La informació completa està en anglès perquè serà la llengua de comunicació dels mòduls formatius.

En cas que esteu interessats/des en aquesta formació, el proper 10.11.2021  d’ 11:00h a 13:00h portarem a terme des de l’IRL una sessió informativa a la que us podeu enregistrar fent clic aquí.