Actualitat

Obert el termini d’inscripció per a la XIII edició dels Premis Max

11/06/2009

La XIII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques ja està en marxa. El termini d’inscripció d’espectacles estarà obert des del proper 1 de juliol fins al 30 de setembre. En aquesta convocatòria podran participar aquells muntatges de teatre, teatre musical, espectacle infantil i de dansa, estrenats, reestrenats o en gira entre l’ 1 de setembre de 2008 i el 31 d’agost de 2009, degudament registrats a la SGAE. Només es consideraran els treballs realitzats per companyies professionals.

Els Premis Max van néixer el 1998 de la mà de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) amb el propòsit d’estimular i premiar el talent dels artistes i professionals de les arts escèniques del nostre país, seguint el model dels guardonis Molière a França, els Olivier a Gran Bretanya o els Tonys de Broadway. La itinerància per tot l’Estat ha estat una de les seves principals característiques. Des de la seva creació, els Premis Max ja han visitat les ciutats de Madrid, Barcelona, Sevilla, València, Vigo, Zaragoza, Guadalajara, Bilbao i Gran Canària, en la seva última edició, convertint a cadascuna d’elles en la capital anual de les Arts Escèniques.

Tota la informació sobre aquests guardons a www.premiosmax.net, on també es podran realitzar tots els tràmits necessaris per a participar en ells, formar part del centre de votants (només professionals) i inscriure a la companyia/productora.