Actualitat

Obert el concurs públic per a la coreografia i direcció artística del projecte “Tot Dansa” 2022

20/09/2021

El projecte educatiu TOT DANSA, promogut per les institucions ICUB Ajuntament de Barcelona, Institut del Teatre-Diputació de Barcelona i el Consorci Mercat de les Flors, obre el concurs per a seleccionar un/a coreògraf/a per dur a terme la propera edició del projecte.

TOT DANSA és un projecte intrínsecament educatiu i de pràctica artística a l’aula adreçat als centres d’educació de secundària i batxillerat públics de la ciutat de Barcelona. El seu objectiu és introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa de creació contemporània al públic jove.

El programa es presenta com una eina educativa i de formació pel professorat i sobretot com una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva, per a l’alumnat adolescent.

Es desenvolupa dins del curs acadèmic, iniciant el treball -amb reunions de coordinació i preparació amb l’equip de formadors i assistent, durant els mesos de novembre/desembre-, i amb intensitat de gener a maig 2022. La metodologia es desplega en tres àmbits i fases liderades per la direcció coreogràfica/direcció artística del projecte amb l’assistència d’un equip de formadors/pedagogs de la dansa, que són:

  1. la formació al professorat
  2. el procés de creació
  3. i la mostra final

Tot Dansa va guanyar els darrers Premis Dansacat en la categoria de Millor projecte pedagògic.

El termini de presentació de propostes acaba el 28 de setembre a les 14 hores.