Actualitat

nunArt gestionarà un espai de 600m2 al Guinardó

19/06/2012

A partir del mes de setembre, nunArt gestionarà un segon espai al barri del Guinardó (c/Telègraf
67-71) 600m2 per a la creació contemporània: una sala de 300m2 per 10 d’alçada, que destinaran a activitats de gran format, i cinc locals de 25m2 per a activitats d’assaig,  arts del creixement, arts plàstiques, audiovisuals,…

L’equip de nunArt vol obrir diàleg: “D’una banda, volem dotar d’activitat aquesta sala i locals de la manera més útil possible, per tant, envia’ns la teva proposta; de l’altra, et demanem ajuda perquè necessitem dotar tècnicament aquest espai (audio i llum), per tant, busquem material de segona mà, cessions temporals, intercanvis, etc. En qualsevol dels dos casos a info@nunartbcn.com“.

El cap de setmana del 15 de setembre, coincidint amb el seu 5è aniversari, faran unes jornades per a donar el tret de sortida a aquesta nova aventura i donar a conèixer al barri i a la ciutat, les noves possibilitats que pot oferir aquest espai a la creació contemporània. “Ho fem amb tota la nostra il·lusió, amb l’experiència que ens dóna el que hem construït i amb el vertigen que ens generen les noves possibilitats de l’espai al Guinardó que conviuran amb les actuals a Gràcia”, expliquen.

Més info: www.nunartbcn.com