Actualitat

nunArt cerca micromecenes per aclimatar els espais per artistes

08/09/2011

nunArt, col·lectiu artístic per a la investigació, creació i difusió de les arts contemporànies, necessita millorar l’aclimatació de l’espai que ofereix als artistes, per aquest motiu ha posat en marxa un projecte de micomecenatge per internet a través de Verkami. Tothom qui ho vulgui pot fer el seu donatiu i nunArt li oferirà recompenses (aparèixer al seu web, entrades, etc.). Queden 39 dies per a que acabi el repte, per col·laborar cal entrar a: www.verkami.com/projects/615-calefaccio-espai-nunart.

nunArt organitza el Festival nunOff (Festival de creació emergent de Barcelona), i porta 5 anys treballant a l’Oratori de Sant Felip Neri a Gràcia, un espai d’antic ús de l’església del qual han rehabilitat dues sales de 120 m2 per dur a terme classes, processos de creació multidisciplinar i mostres de treballs en procés.

“Com que el col·lectiu el formem 5 artistes emergents de diferents disciplines en actiu, entenem molt bé quines són les condicions necessàries per a la creació. Això fa que els preus que oferim siguin realment baixos i costi poder estalviar diners per a grans inversions en l’espai. D’altra banda fa, també, que el que oferim sigui un èxit i que realment “estimulem als creadors”. Necessitem diners per posar finestres dobles (i aconseguir un bon aïllament tèrmic i acústic) i invertir en aparells de calefacció adequats a les característiques de l’espai.”, expliquen.