Actualitat

Novetats sobre la borsa docent del Departament d’Educació

02/07/2024

Com ja sabeu, des de la comissió d’educació de l’APdC hem estat fent seguiment del procés de convocatòria de places per la borsa del cos de professors de Música i Arts escèniques. Preneu nota de les darreres novetats:

  1. RESOLUCIÓ EDU/2323/2024, de 3 de juny, per la qual s’obre convocatòria de concurs públic de mèrits per formar part de la borsa de treball del personal interí docent per prestar serveis en centres dependents del Departament d’Educació.

Les persones interessades en formar part de la borsa de treball que compleixin els requisits que estableixen les bases reguladores, poden presentar les seves sol·licituds i la documentació acreditativa dels requisits i dels mèrits al·legats, des d’avui 2 de juliol fins al 5 de febrer de 2025.

Aqui podeu trobar tota la Informació.

  1. Resolució de la directora general de Professorat i Personal de Centres Públics, per la qual s’estableixen els criteris per gestionar la borsa de treball de personal interí docent per al curs 2024-2025

Es fan  públics els criteris per gestionar la borsa de treball de personal interí docent per al curs 2024-2025.

  1. Número de  barem definitiu borsa 2024-2025

Si formes part de la borsa, ja pots consultar a l’aplicatiu de Consulta i modificació de dades de la borsa de treball el número de barem definitiu per al curs 2024-2025.

IMPORTANT:

L’APdC no gestiona aquesta borsa docent ni pot donar la informació, ja que no la tenim, únicament us fem arribar les novetats publicades que poden ser del vostre interés.

Si teniu consultes de tipus informàtic:

Adreceu-vos al Servei d’Atenció a l’Usuari del Departament d’Educació, per telèfon al 900 828 282  (opció 4) o per correu electrònic a sau.tic@pautic.gencat.cat

Si teniu dubtes de tipus administratiu:

Consulteu tota la informació publicada a la pàgina web Borsa de treball de personal docent. Així mateix, a la sol·licitud d’incorporació a la borsa disposeu d’unes ajudes que expliquen el procediment d’inscripció pas a pas. No obstant això, si tot i aquesta informació heu de consultar dubtes amb l’àrea territorial preferent, us hi podeu adreçar presencialment sol·licitant cita prèvia (seleccioneu Educació i després Borsa de treball), mitjançant el correu electrònic dels serveis territorials que correspongui, o telefònicament dintre de l’horari d’atenció telefònica de cadascun dels serveis territorials.

Contacte del Departament d’Educació


A continuació trobeu els darrers comunicats que hem difós sobre el tema:

“La Generalitat ens ha denegat l’accés al cos docent que ens correspon, obviant la llei estatal”

Preocupació per la incoherència en el disseny de la prova de capacitació docent del Cos de Professors de Música i Arts Escèniques (594)