Actualitat

Novetats d’abril a la Biblioteca de l’APdC

21/04/2008

Veure catàleg Biblioteca APdC

Durant aquest mes d’abril la Biblioteca de l’APdC s’ha ampliat amb diverses novetats. Per una banda, s’han incorporat dues noves guies de recursos. La primera és la ‘Guia de fires, festivals i mercats internacionals’ editada per l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. L’altre, també editada pel Departament i per l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya, és el llibre ‘El Circ i la poètica del risc‘.

En l’apartat de revistes, hi ha la revista ‘Por la Danza’, número 78 (primavera 2008), que inclou informació d’Aleix Martínez, Madrid baila, Cia. Raravis, Carmen Werner, American Ballet Theatre i Manuel Carrasco, i la revista ‘Susy Q. Revista de danza’ (número 13), amb informació, entre d’altres, de Madrid baila, Marie Chouinard, Peeping Tom, Belén Maya i Ullate.

Altres revistes d’arts escèniques que s’han rebut a la seu de l’APdC són ‘Entreacte’ num 156 (març 2008) i ‘El mundo del espectáculo teatral’ (número 28, abril 2008). I pel que fa a l’apartat cultural, ‘Benzina’ (número 26, abril 2008), que parla de les coreografies cinematogràfiques d’Yvonne Rainer i de l’espectacle de Ferran Carvajal ‘Goldberg’, entre d’altres.

La Biblioteca de l’APdC està especialitzada en dansa i arts escèniques i és oberta per a la consulta de tots els socis i les persones que ho desitgin de 9 a 2 del matí. A més, els socis poden endur-se en préstec alguns dels materials, com ara llibres i DVD.