Actualitat

Noves ofertes i convocatòries a dansacat.org!

15/03/2023

Accediu a l’àrea privada de www.dansacat.org i consulteu la llista d’ofertes de feina, audicions i convocatòries per a professionals de la dansa que hi ha obertes actualment. A continuació us en destaquem vuit:

OSIC

Subvencions per a activitats de dansa de sala i de carrer de caràcter professional (entitats).
Termini: del 28 de febrer al 16 de març a les 14h de 2023.

Convocatòria tancada


APdC

Convocatòria per triar 2 coreògrafs/es que participin a la novena edició del projecte Balla’m un llibre.
Termini: fins al 19 de març del 2023 a les 23.59h.

Convocatòria tancada


Audició ballarina/actriu per al nou espectacle de LES ANTONIETES

LES ANTONIETES busquem una BALLARINA/ACTRIU per la nova producció que s’estrena al mes de juny a Barcelona. La feina és remunerada amb contractació laboral en règim d’artistes (condiciones per sobre de conveni.). Espectacle en català. Els assajos seran a Barcelona del 2 de maig al 17 de juny pels matins. Única estrena a Barcelona: 17 de juny de 2023. Temporada d’exhibició a Barcelona durant la tardor 2023 (dates exactes per confirmar.)

Les candidates han de tenir aparença entre 18 i 25 anys, per necessitats del personatge. Podeu enviar prèviament el vostre curriculum (màxim 1 pàgina en pdf) i 2 fotos (retrat i cos sencer) i si teniu videobook (link, màxim 2 minuts) al mail: raul.perales.haro@gmail.com / A l’assumpte del correu electrònic indiqueu: Audició NOM + COGOMS. Es farà una primera selecció per mail. 

L’audició serà entre el 27 i el 30 de març, pel matí, a Barcelona. Rebreu mail de convocatòria prèvia a les seleccionades.

Data límit de presentació: 19 de març a les 22h.

Convocatòria tancada


Cia Toni Mira busca ballarins/es emergents per a una nova producció

Busquem noves cares i cos amb ganes de jugar amb el ritme!

AUDICIÓ PRESENCIAL 28/03 10H
TALLER I SELECCIÓ FINAL 29/03 10H – 15H
LA CALDERA Carrer d’Eugeni d’Ors, 12, 08028 Barcelona

ESTRENA 2 de Gener 2024 MERCAT DE LES FLORS
ASSAIGS Abril – Maig – Setembre _ Octubre – Novembre – Desembre 2023

Enviar carta breu de presentació a toni@tonimira.com

Data límit d’enviament de sol·licituds: 27/03/2023


Subvencions de dansa de l’INAEM

Ajuts en règim de concurrència pública, destinats a fomentar la promoció, protecció i difusió a tot el territori espanyol del patrimoni cultural de la lírica, la música i la dansa, facilitant la comunicació cultural del patrimoni entre CC.AA.

Data límit d’enviament de sol·licituds: 24/03/2023

Accediu a la convocatòria


Ajuts Kreas, de suport a la creació i producció 2023

Ajuts consistents en beques i subvencions destinades a fomentar la formació, la creació, la producció i exhibició artística de projectes que es duguin a terme, parcialment o en la seva totalitat, al municipi de Girona o fora d’aquest, en el cas que es consideri d’interès per a la projecció exterior de la ciutat i la seva promoció cultural o artística.

Data límit d’enviament de sol·licituds:22/03/2023

Accediu a la convocatòria


Subvenció Amplia Cultura 2023 (Girona)

Les subvencions Amplia Cultura tenen com a objectiu recolzar les iniciatives culturals d’associacions inscrites al Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Girona o empreses culturals, per fomentar l’exhibició artística a la ciutat de Girona, dinamitzar els diferents barris de la ciutat, potenciar la relació amb els diversos públics culturals i impulsar projectes socials que utilitzen l’art i la cultura com a eina de transformació social.

Entitats o empreses beneficiàries

a) Activitats culturals complementàries a l’oferta municipal:
– Entitats sense afany de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el registre municipal d’entitats (REM) de l’Ajuntament de Girona.
– Empreses que puguin acreditar en els seus objectius estatutaris la finalitat cultural i artística.

b) Activitats culturals amb finalitat inclusiva i d’acció social:
– Entitats sense afany de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el registre municipal d’entitats (REM) de l’Ajuntament de Girona.

Data límit d’enviament de sol·licituds: 22/03/2023

Accediu a la convocatòria


Beques SOS Cultura (Fundació Carulla)

La tercera edició de les Beques SOS Cultura de la Fundació Carulla amplien el seu abast i generen noves oportunitats amb l’aliança amb el Teatre Lliure i FiraTàrrega. Seran 5 beques de 6.000 € cadascuna.

– L’aportació econòmica s’haurà de destinar a la conceptualització, la producció i l’exhibició de la peça artística.
– Una residència artística d’un cap de setmana al Museu de la Vida Rural per a cada projecte guanyador amb un màxim de 4 persones per equip.
– Un taller conjunt amb tots els projectes guanyadors per crear i compartir coneixement en cultura, educació i sostenibilitat al Museu de la Vida Rural.
– Un dels projectes becats s’emmarcarà dins dels Ajuts a la creació Carlota Soldevila del Teatre Lliure, que comptarà amb una residència de dues setmanes creada especialment per a l’ocasió, adreçada a l’impacte cultural dins l’espai públic.
– Una de les beques guanyadores formarà part del programa Suport a la Creació de FiraTàrrega, un espai que acompanya processos de creació escènica i on els creadors realitzen una estada de treball a Tàrrega per donar forma als seus projectes.

Data límit d’enviament de sol·licituds: 30/03/2023 

Accediu a la convocatòria