Actualitat

Noves condicions en la compra d’entrades als teatres públics de Barcelona

07/03/2014

A partir de dilluns 10 de març canvien les condicions de compra d’entrades als Teatres Públics de Barcelona. Els socis i sòcies de l’APdC podreu adquirir entrades a 6 euros i  amb un 50% descompte per a l’acompanyant. Així s’ha acordat en un nou conveni de col·laboració entre els Teatres Públics de Barcelona – Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Lliure i Mercat de les Flors- i les associacions de professionals de les arts escèniques (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya -APdC, Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya -AADPC, i Associació de Professionals de Circ de Catalunya -APCC).

Aquestes noves condicions seran vàlides:

-En qualsevol espectacle (dansa, teatre, circ,…) de llarga explotació (més de 10 dies d’exhibició).
-Durant els 10 primers dies de funció.
-Es permet la compra anticipada de les entrades amb aquest preu a taquilles del teatre fins que els requeriments tecnològics de l’aplicació permetin fer-ho des del mateix web del teatre.
-Un cop superats aquests 10 primers dies el descompte serà del 50% per al titular i per a l’acompanyant

L’acord marc signat també inclou altres clàusules que promouen la col·laboració entre els teatres i les associacions, amb l’objectiu d’impulsar i desenvolupar unes línies de treball conjuntes en l’àmbit de la formació, la promoció del sector i l’acció social.