Actualitat

Noves beques per a la formació en arts escèniques

15/03/2021

L’objectiu és promoure el perfeccionament professional de creadors i intèrprets mitjançant la participació en cursos o activitats formatives que es fan fora de Catalunya

La sol·licitud cal fer-la de forma telemàtica fins el proper 24 de març

El Departament de Cultura de la Generalitat ha obert una nova convocatòria de beques per a la formació i perfeccionament professional de creadors i intèrprets en els àmbits de les arts visuals, de les arts escèniques, de la música, del pensament i dels nous sectors creatius, mitjançant la participació en cursos o activitats formatives especialitzats que es fan fora de Catalunya.

La sol·licitud es podrà fer de forma telemàica fins al proper 24 de març i caldrà complir els requisits inclosos a la base general 4 així com els específics inclosos en el punt 10 de la Resolució CLT/625/2019, entre els quals destaquen:

a) L’activitat formativa s’ha de dur a terme fora de Catalunya (en altres comunitats autònomes de l’Estat o a l’estranger).

b) L’activitat formativa ha de tenir una durada mínima de cinc mesos dins l’any de concessió de la beca.

c) Tenir el títol universitari o d’ensenyament artístic superior que acrediti l’especialitat corresponent. En l’àmbit del circ es pot substituir per tenir una trajectòria professional durant un període mínim de dos anys.

d) Estar admeses en l’activitat formativa per l’organisme que l’organitza.

e) Només es pot presentar una sol·licitud per a una única activitat formativa.

Podeu iniciar el tràmit fent clic aquí i llegir les bases completes accedint al punt 10 de la Resolució CLT/625/2019.