Actualitat

Nova trobada ‘+ 55 en Dansa’, dijous 21 de juliol a les 17h a La Caldera!

12/07/2016

Estimats amics i socis de l’APdC, ara farà un any vam iniciar unes trobades per professionals de la dansa d’una certa edat amb la necessitat de compartir experiència, problemes, inquietuds…

La primera trobada va servir per prendre consciència, que som un col·lectiu que encara que passin els anys seguim generant projectes i seguim amb ganes de millorar el nostra entorn.

La segona va tractar de temes referents al futur de cadascú de nosaltres. L’Associació va convidar a una advocada que va respondre i donar solucions a moltes de les nostres preguntes.

I ara arriba la tercera, una mica per tancar el curs i agafar les vacances amb energia.

Us proposem una sessió de Gyrokinesis  amb l’Alba Marcos, i després un petit berenar.

 

Què és la Gyrokinesis?

El mètode GYROTONIC® va ser pensat i creat per un ballarí i és per aquest motiu que s’adapta completament a la tècnica de la dansa. Fa anys que aquest mètode s’incorpora en moltes escoles, conservatoris i companyies professionals de dansa, i són molts els ballarins que el practiquen pel seu compte.

Mitjançant aquest mètode es treballen suaument les articulacions i la musculatura amb moviments rítmics i circulars, incorporant diferents patrons de respiració específics a cada Moviment.

La clau del GYROKINESIS és la fluïdesa. Les postures no es mantenen durant llargs períodes de temps, com ara en el ioga tradicional, sinó que són suaus i estan lligades de manera harmoniosa per mitjà de la respiració. Aquest ritme fa que els moviments semblin formar part d’una Dansa.

 

El mètode GYROTONIC® i GYROKINESIS ajuda als ballarins a:

•  Prevenir i evitar el risc de lesions, enfortint els lligaments i els tendons que envolten les articulacions.

•  Augmentar la força i la flexibilitat, treballant els grups musculars interns i allargant la cadena muscular posterior.

•  Potenciar la mobilitat de les articulacions i la columna vertebral.

•  Fer un treball muscular eficient mitjançant moviments circulars concèntrics i excèntrics que involucren un major nombre de músculs.

•  Millorar la tècnica, la postura i la consciència corporal al ballar.

•  Desenvolupar la capacitat de concentració, relaxació i coordinació. 


Us hi esperem!

Dijous 21 de juliol de 17h a 19.30h a La Caldera Les Corts de Barcelona (C/ Eugeni d’Ors, 12, Metro Les Corts).

Confirmeu la vostra assistència enviant un mail a projectes@dansacat.org o trucant al 93 268 24 73. Trobada gratuïta.