Actualitat

Nova recollida de dades per a l’International Performing Arts Meeting (IPAM)-Festival Grec de Barcelona

28/05/2014
L’objectiu de la recollida de dades és la creació d’un portal web amb produccions de dansa per al 2015, dirigit a programadors i a professionals de la dansa

Des de la taula de treball sectorial -de la qual forma part l’APdC- us vam fer arribar una enquesta a l’abril amb l’objectiu de poder disposar del màxim d’informació al voltant de projectes de producció en dansa per al proper 2015. Us tornem a enviar l’enquesta per si no la vau poder contestar. La data límit per a enviar la informació és el 4 de juny. Contestar l’enquesta

Si vau enviar la vostra informació però voleu complementar-la, podeu tornar a omplir l’enquesta.

Creació d’un portal web dirigit a programadors i professionals de la dansa
A partir de la informació rebuda es crearà una finestra de visibilitat en un portal web dirigit a programadors i a professionals de la dansa. Una nova eina de difusió que es farà visible al llarg del mes de juny i estarà disponible per a tots els assistents a la nova edició de l’International Performing Arts Meeting (IPAM), del 8 al 10 de juliol.

El web recollirà fins a 30 propostes. En cas que el llistat de projectes de producció pel 2015 superi aquesta xifra es farà una tria valorant la viabilitat de la producció a partir de l’aval de coproductors, cartes de compromís, memòria econòmica, etc.

Material que caldrà lliurar
Els responsables de les propostes que es publiquin a la web seran contactats a partir del dia 4, i  hauran
d’enviar per correu electrònic:
-Vídeo (1 minut màxim) explicant la trajectòria del creador/a
-Vídeo (3 minuts màxim) de presentació del projecte.
-3 links a treballs anteriors o a documents que facin referència a la trajectòria artística del creador/a. El termini màxim per rebre aquest material serà el 12 de juny.

Més informació sobre l’IPAM 2014: http://granerbcn.cat/ipam-2014/
Per a qualsevol consulta pots contactar amb Cèsar Compte: gestio@dansacat.org/ 653893185