Actualitat

NOVA PÍNDOLA FORMATIVA: quina forma jurídica és més útil per al meu projecte d’arts escèniques? Quan m’interessa ser autònom? Casuístiques i exemples concrets

29/05/2018

Coneixes les societats que es constitueixen amb més freqüència en el sector de les arts en viu? Quina és la diferència entre Associació i Fundació o entre la Societat Cooperativa de serveis i la de treball? Quina et convé més? D’altra banda, què implica ser autònom en les arts escèniques? Què és un fals autònom?

Si vols resoldre aquests dubtes, el proper dilluns 18 de juny l’AADPC, l’APdC, l’APCC i la TTP t’oferim una sessió formativa que et pot interessar si treballes en el sector de les arts en viu, sigui quina sigui la teva disciplina (circ, dansa, interpretació actoral, coreografia,…).

La sessió s’estructura en dues parts:
– En la primera la Cristina Calvet, advocada de l’ AADPC especialitzada en dret laboral i Drets de la Propietat Intel·lectual aplicats en el sector cultural i de les arts en viu, abordarà tot allò que has de saber si t’estàs plantejant constituir una societat.
– En la segona, Andrea Leunda, advocada especialitzada en Dret Laboral en el sector de la creació en viu, abordarà la figura dels autònoms, els falsos autònoms i casuístiques concretes per a cadascun dels sectors dintre de les arts en viu.

Al llarg de la sessió es donaran consells pràctics i es resoldran dubtes concrets.
Quan: 18 de juny
Horari: d’11 a 13.30h
On: seu de la SGAE
Sessió gratuïta per als associats/des de les entitats organitzadores. 5 euros per a la resta d’assistents.
Iniciativa impulsada per les associacions de professionals AADPC, APdC, APCC TTP i amb el suport de l’SGAE.
Places limitades! Inscripcions a través d’aquest formulari.


Cristina Calvet

Advocada. Responsable del Departament jurídic de l’Associació d’ Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Membre del Comitè científic i professora en el Máster en Dret de la Propietat Intel·lectual i industrial de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, entre d’altres formacions que coordina i intervé habitualment com a docent. Càrrec de Secretaria de la Junta de la Comissió de Drets d’Imatge i de Propietat Intel·lectual del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Andrea Leunda

Advocada. Responsable del Departament laboral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya. Especialitzada en Dret Laboral, compagina la seva tasca a l’ AADPC amb l’exercici de l’advocacia davant Jutjats i Tribunals.