Actualitat

Nova Píndola formativa online: Identitat corporativa, pensament 360º

27/05/2020

Sessió formativa sobre identitat corporativa per a projectes culturals. Parlarem dels elements imprescindibles per a definir una estratègia de marca. Des de la idea i la filosofia fins al llenguatge visual i els recursos gràfics.


La formació està organitzada per les associacions de professionals de les arts escèniques AADPC, APdC, TTP, APCC  i l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural a Catalunya APGCC.
Ponent

Núria Olivé Montrabeta: Comunicadora i gestora cultural. Graduada en Comunicació Cultural per la Universitat de Girona i màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Sòcia de La Tremenda, agència de comunicació cultural i social que ofereix serveis d’estratègia i consultoria, premsa, creació de continguts, gestió de publicitat, estratègia digital, vídeo i fotografia, creació web, producció d’esdeveniments i formació i assessorament.

Informació pràctica

Quan: 3 de juny
Horari: de 10 a 12h
On: Sessió online. S’enviarà un enllaç a les persones inscrites.
Preu: Gratuït. Exclusiu per a socis i sòcies de les entitats organitzadores.

Places limitades, Inscripcions aquí fins l’1 de juny.

PROGRAMA

La sessió s’estructura en dues parts. Durant la primera part (de 10 h a 11.30 h) s’impartirà la formació i, durant la segona part (d’11.30 h a 12 h), s’obrirà el torn de preguntes dels participants per tal d’expressar dubtes o aclarir qüestions.

Durant la formació s’explicarà què és la identitat corporativa i els principals elements que s’han de tenir en compte per a construir una estratègia de marca.
1. Què és la identitat corporativa?
2. Identitat corporativa: el punt de vista estratègic. El posicionament, l’arquitectura de la marca, la missió, els valors, el to, l’estil de comunicació i la comunicació interna.
3. Identitat corporativa: el punt de vista visual. La imatge corporativa, el llenguatge visual i els recursos gràfics.