Actualitat

Nova píndola escènica: Com millorar el dossier del teu espectacle

05/06/2020

Quina informació ha d’incloure el dossier? Cal afegir-hi la fitxa tècnica? El catxet? El nostre dossier explica bé l’espectacle o el projecte en creació? Com és i què volem transmetre? Què necessitem per a la nostra producció? Aquests són alguns dels dubtes que ajudarem a resoldre en la pròxima Píndola Escènica que organitzem amb les associacions de professionals de les arts escèniques i de la gestió cultural. La sessió anirà a càrrec de dues persones amb llarga experiència en la lectura i revisió de dossiers: els programadors Tena Busquets del Festival Sismògraf i David Marín de la Nau Ivanow.

L’objectiu de la sessió és aportar el coneixement de persones expertes en la recepció de dossiers d’espectacles i projectes en creació perquè els nostres socis i sòcies puguin millorar la informació que envien a programadors/es, productors/es, centres de residències, mecenes, etc. El dossier és una eina bàsica a l’hora de difondre la nostra feina i donar-la a conèixer i és important tenir cura del contingut i de la forma, per tal que inclogui tota la informació necessària amb el llenguatge adequat per explicar el nostre espectacle o projecte en creació.

La sessió serà online el dia 10 de juny de 10h a 11.30h, i la inscripció és gratuïta per als socis i sòcies de les entitats organitzadores. Malauradament no podem obrir la sessió a d’altres persones per la manca de places.

La sessió s’estructurarà en tres parts:

Dossier del meu espectacle

  • Informació necessària

  • Què espera el programador/a

  • Errors o mancances més habituals

Exemples pràctics

Dossier del meu projecte en creació (espectacles no estrenats a la recerca de producció o residències)

  •             Informació necessària

  •             Què espera el productor/espai de residència/mecenes

  •             Errors o mancances més habituals

  •             Exemples pràctics

Dubtes i preguntes de les persones assistents
 

Ponents

Tena Busquets

Gestora cultural especialitzada en les arts escèniques. És l’actual directora artística de l’Àrea d’Arts Escèniques d’OlotCultura i del festival Sismògraf d’Olot

David Marín

Gestor cultural especialitzat en arts escèniques. Director de  la fábrica de creació Nau Ivanow de Barcelona

Informació pràctica

Organització: AADPC, APdC, APCC, TTP, APGCC, APCC

Data: 10 de juny 

Horari:

– de 10h a 11h – explicació dels ponents

– d’11h a 11.30h – preguntes de les persones assistents

Inscripcions gratuïtes per a socis i sòcies de les entitats organitzadores a través d’aquest formulari, del 5 al 8 de juny. El 9 de juny es confirmarà plaça a les persones que s’hagin inscrit.