Actualitat

La nova Junta de l’APdC

27/02/2023

Dissabte 25 de febrer vam celebrar l’Assemblea anual de sòcies i aviat rebreu l’acta de resum de la trobada. El mateix dissabte vam tancar les votacions per escollir la junta que liderarà el projecte de l’APdC durant els propers tres anys.

En total s’han emès 84 vots, que equival a un 14,38% de participació (actualment l’APdC compta amb 584 persones associades). Els resultats han sigut els següents:

  • Vots a favor de la candidatura COMmovem la dansa”: 83 
  • Vots en blanc: 1
  • Vots en contra: 0

Per tant, la Junta Directiva per la legislatura 2023-2026 serà a partir de demà la formada per l’equip de “COMmovem la dansa”.

Aquest projecte compta amb persones que han format part de la junta 2020-2023 i altres que s’hi sumen ara, són professionals amb bagatges diversos (intèrprets, creadores, gestores, docents…), vinculades a camps de la dansa diferents (contemporani, danses urbanes, flamenc, clàssic…), i amb experteses i mirades complementàries. Com veureu en el link de sota, fan una aposta per la participació i el diàleg, i volen interpel·lar a totes les sòcies i posar l’accent en COM podem moure la dansa plegades.

Aquí teniu l’equip:

Presidència: Guille Vidal-Ribas Belil
Vicepresidència: Júlia Faneca
Secretaria: Ana Pérez García
Tresoreria: Héctor Puigdomènech Gómez
Vocalia: Jerónimo Forteza Ramos, Sandra Jurado Rey, João Lima, Marta Piñol Morales, Albert Sala i María Fernanda Soberón.

I aquí el projecte: