Actualitat

Nova formació: Vídeo Dansa: cos, discurs i càmera

17/11/2022

L’APdC va obrir una convocatòria de propostes de tallers entre totes les persones associades amb l’objectiu de poder oferir formacions impartides per elles mateixes i que responguessin als interessos del teixit associatiu de l’APdC. Es varen presentar 20 propostes de tallers enfocats a diferents àmbits de la dansa (entrenaments, creació, salut, educació, comunitat… des d’una mirada teòrica o des de la pràctica).

Una de les propostes més votades va ser ‘Vídeo Dansa: cos, discurs i càmera’, de la sòcia Ana Albornoz, que es durà a terme els dies 1 i 2 de desembre de 10 a 14h a La Turbo (c/ Miquel Bleach, 32) i tindrà un preu de 20 euros per a persones associades i de 45 per al públic general.

Ja us podeu apuntar! Aquí teniu més informació i el link de reserva:

Objectius.

a. Lliurar eines tècniques bàsiques per a la creació d’un vídeo dansa.

b. Reflexionar sobre els discursos corporals a la pantalla. Mirar les aportacions sociopolítics de la dansa i l’art audiovisual.

c. Realitzar exercicis pràctics amb dispositius comuns (mòbil per ex.) aplicant el que s’ha après.

Contingut.
a. Informació bàsica per a la creació de vídeos, tant com a intèrpret com a director o càmera: TIPUS PLANS – MOVIMENT DE CÀMERA- ROLES EN UN SET- TIPUS DE GUIÓ

b. Reflexió: incidències sociopolítiques de la dansa avui a la pantalla, aportacions i crítiques.

c. Construcció duna idea guió: pràctica del meu discurs corporal en pantalla.

Destinataris. Tots i totes les que tinguin interès en el vídeo dansa ja sigui com a director o ballarí.

Durada: 8 hores.

Ana Albornoz Pardo.

Ballarina, professora i coreògrafa, amb estudis formals en dansa contemporània i llicenciada en Educació de la Dansa. Coreògrafa per a artistes de la indústria de la música. S’ha lligat amb l’àrea audiovisual, treballant en publicitat, com a directora creativa i coreògrafa de vídeo clips. De manera independent, ha dirigit diferents Vídeo Dansa en els quals destaca la instal·lació de temàtiques socials. Una de les seves inquietuds més grans és l’educació i la seva vinculació amb el foment de la creativitat i la reflexió dels social.


Quan: 1 i 2 de desembre de 10h a 14h

On: La Turbo (Miquel Bleach, 32, Barcelona)

Preu: 20 € per a socis (45 per a no socis)