Actualitat

Nova formació: Mobilitzacions i veu

19/04/2024

L’associació va obrir una convocatòria de propostes de tallers entre totes les persones associades amb l’objectiu de poder oferir formacions impartides per elles mateixes i que responguessin als interessos del teixit associatiu de l’APdC. Es varen presentar 21 propostes de tallers enfocats a diferents àmbits de la dansa (entrenaments, creació, salut, educació, comunitat… des d’una mirada teòrica o des de la pràctica).

Una de les propostes més votades va ser ‘Mobilitzacions i veu’, de Bea Vergés i Mariona Castillo, que es durà a terme els dies 4 i 5 de maig de 10 a 14h a La Caldera Les Corts i tindrà un preu de 20 euros per a persones associades i de 40 per al públic general.


Objectius

Reconèixer la veu com a part del cos. Oferir pràctiques que reconnecten amb la facilitat, la potència, la creativitat i la precisió des del plaer i la reconnexió amb la organicitat del cos-veu. Entrar en un cos-veu feliç que té ganes de jugar, provar, aprendre i expresar.

Contingut

Partint del treball de mobilitzacions en parelles i incloent la respiració i la veu des del primer moment alliberem el cos entrant en la fluidesa expressiva. Investiguem la nostra veu recolzant-nos en un cos disponible, gustós i encès que dispara la nostra expresió vocal.

Destinataris

Per a persones dedicades a les arts escèniques que tinguin interès en incloure la seva veu en la seves possibilitats expressives.

Durada

8h

Consulteu les biografies de les formadores aquí.