Actualitat

Nova formació APdC: Trobades miofascials

17/08/2021

L’associació va obrir una convocatòria de propostes de tallers entre totes les persones associades amb l’objectiu de poder oferir formacions impartides per elles mateixes i que responguessin als interessos del teixit associatiu de l’APdC. Es varen presentar 13 propostes de tallers enfocats a diferents àmbits de la dansa (entrenaments, creació, salut, educació, comunitat… des d’una mirada teòrica o des de la pràctica).

Una de les propostes més votades va ser ‘Trobades miofascials’, de la sòcia Claudia Solwat, que es durà a terme el 18 de setembre de 10 a 19h a La Caldera Les Corts i tindrà un preu de 20 euros per a persones associades i de 40 per al públic general.

Trobades miofascials – Claudia SolWat

Objectius. Apropar-nos a les CADENES MIOFASCIALS; conèixer i ubicar el seu recorregut en el cos; integrar en el propi cos les cadenes superficials i profundes; compartir eines per equilibrar i enfortir les cadenes miofascials; reflexionar com aquest coneixement pot aplicar-se a la pròpia pràctica de ballarina i/o docent (per escalfar, per entrenar, per dissenyar una classe…); reconectar amb l’anatomia des d’aquesta visió.

Contingut. 2 sessions de 4h amb propostes per: PALPAR les cadenes miofascials al cos de l’altre; MOURE el cos a partir de la memòria que ha deixat aquesta impresió, per tal d’integrar-les; ACTIVAR per tal de conèixer i reconèixer exercicis que ajudin a equilibrar i /o enfortir aquestes vies anatòmiques; OBSERVAR I REFLEXIONAR al voltant de la pròpia pràctica (com a ballarí o docent) per tal d’aplicar-ho.

Destinataris. Professionals de la dansa, docents i estudiants que vulguin entendre i aprofundir en el coneixement del seu cos i el dels altres.

Durada. 8 hores.

Data: 18 de setembre de 10 a 19h (amb pausa per dinar).

Ubicació: La Caldera Les Corts (c/ Eugeni d’Ors, 12).

Inscripcions: Curs presencial, amb places limitades. Reserves en aquest enllaç fins el 17 de setembre. Preus: 20€ (socis/es) i 40€ (no socis/es).

Claudia SolWat. Actualment desenvolupa activitats relacionades amb la investigació, la creació i la docència. Acompanya i facilita processos creatius, com a assistent de direcció i coreografia i moviment (Últimes col·laboracions amb: Pere Faura, Albert Quesada i Guy Nader/Maria Campos). Forma part, juntament amb la Cristina Poll (fisioterapeuta), de MOVE ANATOMY on el COS, la seva ANATOMIA i les seves possibilitats de MOVIMENT son l’eix del projecte.

trobades miofascials claudia solwat