Actualitat

Nova formació APdC: Ballar després dels 40 anys

06/02/2020

Com a professionals de la dansa, ens hem passat mitja vida en moviment. Però què passa quan ja fa temps que hem fet una transició professional i hem deixat els escenaris i els entrenaments habituals? Per a qualsevol persona és important fer exercici, però per algú acostumat a fer-ho, encara més.

Amb Emi Pérez parlarem de ballar passats els 40. De la prevenció de lesions i, si se’n tenen, com seguir ballant amb elles. Es posarà el focus en l’aparell locomotor, els músculs i tendons. Es parlarà de quins escalfaments es poden fer, d’exercisis extres, i com cuidar-se diàriament a través d’una bona alimentació.

Divendres 28 de febrer de 18.30h a 20h a la Caldera. És una formació gratuïta i oberta a tothom. Cal inscriure’s abans del 27 de febrer a través d’aquest formulari.

Sobre Emi Pérez

És llicenciada en Medicina i Cirurgia, especialista MIR en rehabilitació i màster en Teràpia Neural. S’ha format tant a Espanya com a Estats Units. Al 92 va iniciar la seva consulta de medicina privada en l’especialitat de Rehabilitació al centre Eurosport de Barcelona, ​​on és cap de la Unitat de Medicina de la Dansa. Ha estat professora del Grau Superior de Dansa a professors i Coreògrafs com a Metge especialista en Rehabilitació, a l’Institut de Teatre de Barcelona en l’assignatura “Dansa i Salut”, amb les classes de “postura i Dansa” i “Condicionament físic i Rehabilitació per a ballarins”. També ha estat directora mèdica de força muscular Kieser Training de Barcelona fins a la seva implementació i organització a Barcelona, i ara n’és consultora mèdica.