Actualitat

Nova edició del XOC

03/11/2022

L’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) organitza aquest mes de novembre una nova edició del XOC, una trobada de professionals de la gestió cultural pensada per a treballar, crear i imaginar el sector des d’una perspectiva compartida. Per ser socis de l’APdC teniu un descompte en les inscripcions. Només heu de fer la inscripció normal (https://gestiocultural.org/curs/79/Jornada-XOC-2022/) amb el codi que heu rebut per correu.

XOC 2022

Aquest any el XOC surt de Barcelona per tal d’acostar-se a les realitats culturals d’arreu del territori. Tindrà lloc dissabte 12 de novembre, de 9 a 16 h, a Cardedeu, a les Sales Polivalents Tèxtil Rase.

Preu socis APdC: 15 euros.

Des de 2001 l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural organitza un Simposi sobre la professió que des de 2015 pren forma com a XOC (Xarxa, Oberta i Comunitat). Des de 2019 es canvia el format converint-la en una jornada disruptiva i participativa on a través de la intel.ligència col·lectiva es reflexiona, s’aprén i es comparteix sobre noves tendències en gestió cultural.