Actualitat

Nova edició del Festival NEO (Noves Escenes Obertes)

02/05/2012

·Els socis de l’APdC poden comprar entrades amb un 50% de descompte

El festival NEO (Noves Escenes Obertes) tindrà lloc a Barcelona del 9 al 13 de maig al Teatre Lliure, Mercat de les Flors, Institut del teatre i La Seca-  Espai Brossa.

Aquest festival -que camina des de 2006- es defineix com a festival de creació i innovació en arts escèniques i nous mitjans, que basa la seva activitat en una confluència de múltiples intencions relacionades amb la creació, la recerca i la innovació escènica.

El NEO neix a partir de la reformulació del Festival Internacional de Teatre Visual i de Titelles, que des de l’any 1973 organitzava l’Institut del Teatre i que en la seva reformulació havia d’esdevenir el Festival de Creació i  Innovació Contemporànies de Barcelona.

Aquest any es recupera aquesta iniciativa de la mà de diverses estructures públiques i amb un lideratge compartit. L’objectiu és apostar per sensibilitats escèniques més desconegudes pel gran públic, amb la voluntat de fer més divers el panorama escènic, de proporcionar nous estímuls i crear nous públics, així com servir de plataforma de visibilitat pels artistes d’aquest sector a nivell nacional i internacional.

Els socis i sòcies de l’APdC poden comprar 2 entrades amb un 50% de descompte (a 5€ per entrada) mitja hora abans de l’inici dels espectacles a les taquilles dels teatres.

Consultar la programació: www.festivalneo.com