Actualitat

Nous sortejos i descomptes per les properes setmanes!

13/05/2022

Celebrem que és divendres i us oferim nous avantatges per a tots els socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa. Aprofiteu si la setmana vinent voleu anar al Liceu, al SAT o al festival DOCS BARCELONA!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través de cada formulari que trobaràs sota cada espectacle, abans del dimarts 17 de maig a les 12h.

Sorteig DOCS BARCELONA

El Festival DOCS BARCELOONA sorteja 4 entrades dobles per a dos documentals de la seva programació. Vegeu les sessions i entreu al botó de sota per a participar.

KARAOKE PARADISE: 2 invitacions dobles pel 27 de maig a les 21.15h als Cinemes Aribau

PARAÍSO: 2 invitacions dobles pel 19 de maig a les 21.15h als Cinemes Aribau


Sorteig SAT!

Guardonada amb el Premi SAT! 2020 en el marc del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, la coreògrafa Mabel Olea presenta la peça Japan, que ha desplegat en format coreogràfic de 50 minuts partint del format breu que es va poder veure durant el certamen.

Sortegem 2 entrades dobles per dissabte 21 de maig a les 20h.


Tarifa especial APdC-Liceu / María Pagés

El Liceu ofereix als socis i sòcies de l’APdC i als Amics i Amigues de la Dansa una oferta especial per veure l’espectacle de María Pagés, ‘De Scheherezade a yo, Carmen’, aclamat internacionalment com un dels millors espectacles de flamenc contemporani.

Podreu gaudir d’entrades amb un descompte del 60% pels dies 29 i 31 de maig i 1 i 3 de juny a les zones 2, 3 i 4. Consulteu com fer-ho en el comunicat que heu rebut avui divendres 13 de maig.