Actualitat

Nous descomptes per a la temporada 2023/24 del Gran Teatre del Liceu

02/10/2023

Si esteu associats/des o sou Amics/gues de la Dansa, ja podeu gaudir d’un 30% de descompte pels espectacles de dansa i un 35% per l’abonament

L’APdC renova una temporada més l’acord amb el Gran Teatre del Liceu per oferir descomptes als associats/des i Amics/gues de la Dansa. A través d’un codi que se us enviarà per comunicat intern podreu adquirir entrades rebaixades en la venda online.

D’una banda, s’habilita un 30% de descompte per una entrada de cadascun dels espectacles de dansa de la temporada 2023/24 (Faun/Noetic del Ballet du Grand Théâtre de Genève, A midsummer night’s dream de Ballet Dortmund i Alexander Ekman, Sacre e Ballet Sasha Waltz and Guests, i El llac dels cignes del Ballet del Teatro dell’Opera di Roma).

A partir d’avui també podeu adquirir l’abonament Liceu Dansa amb un 35% des descompte sobre el preu de les entrades regulars. Un abonament que inclou 4 dels espectacles de la temporada i vàlid per totes les zones.

Recordeu que si sous associats/des o amics/gues rebreu les instruccions de compra i els codis dels descomptes pel Gran Teatre del Liceu per mail.

Faun/Noetic
Foto de Gregory Batardon
Faun/Noetic. Foto de Gregory Batardon