Actualitat

Nous descomptes per a socis/es de l’APdC. No te’ls perdis!

30/05/2011

A l’APdC treballem dia a dia per a aconseguir més i millors descomptes. Aquest mes n’hem aconseguit els que us expliquem a continuació. Recordeu que és imprescindible presentar el carnet de l’APdC de 2011 per a poder gaudir d’aquests descomptes.

Kieser Training: 10% de descompte
Firma europea especialitzada en l’enfortiment muscular orientat a la salut. La doctora Emilia Pérez és la Directora Mèdica del centre.

La primera sessió és gratuïta y sense compromís. Les posteriors tenen un 10% de descompte per socis i sòcies de l’APdC.
www.kieser-training.es

Alta Realitat: 10% de descompte
Entitat de serveis culturals en els camps de l’audiovisual, dels espectacles en viu i els serveis professionals al món cultural. Produeix i realitza curtmetratges i llargmetratges, crea espectacles de dansa contemporània, dansa-teatre, teatre físic i teatre de text. Organitzen també activitats docents en àmbits diversos de l’espectacle.

Els socis i sòcies de l’APdC tindran un 10% de descompte en:
– Confecció de videobooks.
– Lloguer de sala d’assaig.
– Activitats que ofereix la productora: cursos de teatre o de dansa, entre d’altres.
www.altarealitat.com

Antic Teatre: entrades a 8€
Aquest teatre és un centre de recursos artístics que es dedica a l’exhibició i suport a la creació, promoció i difusió de les arts escèniques i visuals compromeses amb la recerca de nous llenguatges, noves tecnologíes o noves dramatúrgies.
Els socis i sòcies de l’APdC podran adquirir entrades a 8€ el mateix dia de l’espectacle a taquilla o de forma anticipada trucant al 93 315 23 54.
www.anticteatre.com

La Poderosa: 10% de descompte en classes de laboratori del cos
La Poderosa – espai per la dansa i els seus contaminants – és un espai de creació i d’agitació cultural gestionat per Las Santas. Els socis i sòcies de l’APdC tindran un 10% de descompte en classes de laboratori del cos. Són classes de 2’5 hores, dos cops per setmana, i que duren un mes o mes i mig. El preu amb descompte és de 10€ per classe.
www.lapoderosa.es

Serveis fotogràfics- Manu Lozano: 20% de descompte
Els socis i sòcies de l’APdC tindran un 20% de descompte en els serveis fotogràfics de Manu Lozano. El fotògraf ha treballat amb diverses companyies de dansa com la Thomas Noone Dance.
www.manulozano.com

VEURE TOTS ELS DESCOMPTES DE L’APdC