Actualitat

L’APdC signa dos nous acords de descompte per als socis i sòcies: Teatre Municipal de Girona i sessions de dansa als Cinemes Yelmo

04/02/2022

Des de l’APdC ens plau informar-vos que des d’avui comptem amb dos nous avantatges per als nostres associats i associades i per als Amics i Amigues de la Dansa. Es tracta del Teatre Municipal de Girona, que ofereix un 25% per a dues entrades dels espectacles en temporada; i dels Cines Yelmo, que oferiran un 10% de descompte en la compra d’una entrada per a les sessions de dansa.
 
Teatre Municipal de Girona
Gaudiu d’un 25% de descompte en 2 entrades a través de compra online i taquilla per a tots els espectacles i tallers, excepte espectacles familiars i espectacles de promotors externs. Trobareu el codi de descompte en el correu que heu rebut avui.

Yelmo Cines
Gaudiu d’un 10% en la compra d’una entrada a qualsevol dels espectacles de la temporada de ballet (Bolshoi i Royal Opera House) que es projecten als cinemes Yelmo. Trobareu el codi de descompte en el correu que heu rebut avui.

Recordeu que també podeu trobar els codis de descompte de la resta de sales que requereixen promocode: Factoria Cultural Terrassa, SAT!, Gran Teatre del Liceu i Teatre de Salt.