Actualitat

Nou sorteig! Vols dues entrades per veure la companyia de Carlos Acosta al Festival Castell de Peralada?

20/06/2019
L’APdC sorteja 1 entrada doble per Acosta Danza al Festival Castell de Peralada el 15 d’agost a les 22h.
Carlos Acosta torna al mateix escenari on va presentar el 2017, en primícia a l’Estat, la seva flamant i nova companyia cubana, Acosta Danza. Posseïdor d’una trajectòria brillant i d’innombrables èxits com a ballarí i coreògraf, el seu talent innat per a la dansa enlluerna de nou capitanejant la seva pròpia companyia fundada a la seva Havana natal. Una jove i sorprenent companyia de ball capaç de seduir públic i crítica de mig món en tan sols tres anys des de la seva creació, on les puntes, la tradició, el ball modern i el postmodern es barregen amb tota naturalitat al llarg dels moviments. Acosta Danza és sens dubte sinònim de diversitat, modernitat i frescor.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 25 de juny a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Castell de Peralada (C/ del Castell s/n, 17491 – Peralada (Girona)).
Recordeu que els socis i sòcies de l’APdC teniu fins a un 40% de descompte en els espectacles de dansa del festival.