Actualitat

Nou sorteig! Una entrada doble per PREMI DE DANSA IT (“Get no” / “Unitats de xoc II”) el 27 d’abril al SAT! Teatre

23/04/2019
L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure dos espectacles, finalistes del Premi IT Dansa 2019: “Get no”, de Cia. La Quebrá i “Unitats de xoc II” de Tuixén Benet al SAT! Teatre el 27 d’abril a les 20.30h.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dijous 25 d’abril a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).
Recordeu que els socis i sòcies de l’APdC teniu entrades a 8€ pels espectacles de dansa del SAT Teatre.

Sobre l’espectacle
Get no
Cia. La Quebrá
Abans de que el desig es faci realitat succeeix un pressentiment especial.  En aquest moment, quan al panell d’avisos indica que l’avió és a la pista, mentre els passatgers espien encara el misteri de les falgueres que hi ha al voltant de l’aeroport, al vestíbul els peus recorden com per encanteri un ziga-zaga secret per dibuixar al terra, un sacseig del pes que és pregària i a la vegada és rebregar el cor com un drap humit al mig del pit. Get no és una peça sobre la satisfacció i els avions.

Fitxa artística:
Coreografia: Irene Garcia / La Quebrá amb la col·laboració dels intèrprets.
Text i dramatúrgia: Aleix Duarri
Intèrprets: Jesús Aragón, Marc Fernández, Blanca Tolsá, Ariadna Salt , Laia Vancells i Joana Sureda.
Espai escènic: Sergi Cerdan
Espai sonor: Marta Cascales

Unitats de xoc II
de Tuixén Benet
Unitats de Xoc II és un projecte coreogràfic sobre el record i el tacte de la guerra civil espanyola. No es tracta, exactament, d’un documental de guerra, sinó de la vida d’unes ballarines en la guerrra, que veuen unes altres ballarines en guerra.

Fixat artística
Direcció i coreografia: Tuixén Benet
Dramatúrgia: Raquel Tomàs
Intèrprets: Sheila Jordà, Andrea Just, Anna Macau, Naya Monzón, Pau Albà i Àngel Garau
Escenografia: Adrià Pinar
Il·luminació: Ignasi Bosch
Composició musical: Pau Albà
Documentació: Blança Nuño
Agraïments, Adam Wand, Àngela Boix, Cecília Cosculluela, Roman Benet.