Actualitat

Nou sorteig! Una entrada doble per “LO.LI.TA” i “La Mort”, de Cia. La Taimada el 25 de gener al SAT! Teatre.

17/01/2019

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure dos espectacles: LO.LI.TA (que va néixer del projecte de l’APdC Balla’m un llibre) i La Mort, de Cia. La Taimada el 25 de gener al SAT! Teatre.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dimarts 22 de gener a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).
Recordeu que els socis i sòcies de l’APdC teniu entrades a 8€ pels espectacles de dansa del SAT Teatre.

Sobre l’espectacle

Lo.Li.Ta
Dues peces amb un treball escènic sobre la fragilitat i la violència de la naturalesa humana. La Taimada ho construeix amb cossos, moviment, accions performàtiques i escenes que ens retornen tot el poder poètic de les imatges.

La Lolita que tots pensem al pronunciar aquest nom, s’escriu amb tres síl·labes doloroses LO.LI.TA. És al mateix temps significant i significat, una sonoritat amb gran capacitat per oferir imatges: la innocència, la bellesa objectual i la degradació.
Espectacle creat en el marc del projecte Balla’m un llibre, de l’APdC, en el qual es convidava als creadors a donar la seva mirada a partir d’un llibre.
La mort
Ens convida a admirar la bellesa del cos inert. La seva desprotecció ens torna fràgils als que mirem i ens enfronta amb la pèrdua.