Actualitat

Nou sorteig! Una entrada doble per IRON MODVM al SAT!

19/02/2019

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure Iron Modvm el 22 o 23 de febrer al SAT! Teatre.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dijous 21 de febrer. El guanyador o guanyadora haurà d’escollir a quina sessió assistir, si la del divendres 22 de febrer o la del dissabte 23.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).
Recordeu que els socis i sòcies de l’APdC teniu entrades a 8€ pels espectacles de dansa del SAT Teatre.

Sobre l’espectacle

Iron Modvm
Una experiència tan diversa com els integrants d’Iron Skulls basada en les influències passades i presents del col·lectiu.  L’esdeveniment es divideix en dues funcions diferents. D’una banda, divendres, es podrà veure una mostra de peces de collita pròpia i d’altres artistes de l’escena urbana, així com batalles entre ballarins de l’escena contemporània. De l’altre, dissabte, se celebrarà la primera competició de grups a nivell internacional de la categoria experimental, amb dj i també música en directe.

PROGRAMA DEL DIVENDRES 22/02
(DE 20.30H A 22.30H)

– PECES –
Working Progress d’Alesya Dobysh & Marina Pravkina – Matriosky in Jazz (Rússia).
‘Last (Extracte)’ de Diego de la Rosa i Carlos Aller – Franctics Dance Company (Berlín).
‘No Sin Mis Huesos (Extracto)’ d’Iron Skulls Co

– BATALLES –
Simon Bus des d’Eindhoven VS Guillem Jiménez des de Barcelona.
Pera & Fruta de Losin’FormAlls VS La Moñeka de Los Moñekos.

– EXTRA –
Espai Dansat i Estrella Damm us conviden a un col·loqui amb els convidats després de la funció.

Host – Kaos
Dj – Marina Pravkina

 

PROGRAMA DEL DISSABTE 23/02
(DE 17H A 22.30H)

– ToolBäks – 17:00 hrs a 19:00 hrs –
Un espai per a la investigació, la improvisació i un lloc des d’on compartir eines de creació de moviment, plantejat des dels codis i formes de fer en la dansa urbana, tot i que està obert a qualsevol artista a qui li interessi investigar en el moviment. Sessió guiada per Come Fruta & Iron Skulls Co. S’hi accedeix amb l’entrada de la nit.

– NøLabels – 20:30 hrs a 22:30 hrs –
És un crew vs crew que serveix com a punt de trobada entre la música i la dansa independentment del gènere o etiqueta del qual provingui. Per això els participants tindran diferents formes de trobades a través de la improvisació amb l’espai escènic, lumínic i sonor.

Fitxa Artística
Creació: Iron Skulls Co
Interpretació: Adrián Vega, Facu Martín, Luis Muñoz, Diego Garrido, Moisés ‘Moe’, Héctor Plaza ‘Buba’, Agnés Sales i Anna Sagrera
Il·luminació: Oscar González / Música batalles: Willu Barleycorn

->Compra l’abonament per als 2 dies a 16€ a www.sat-teatre.cat