Actualitat

Nou sorteig! Una entrada doble per “Best of You”, de Cia. La Intrusa Danza, al SAT Teatre

14/12/2018

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure Best of you, de Cia. La Intrusa Danza, el 22 de desembre al SAT! Teatre.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dimarts 18 de desembre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).
Recordeu que els socis i sòcies de l’APdC teniu entrades a 8€ pels espectacles de dansa del SAT Teatre.

Sobre l’espectacle

L’habitació crepitava lentament al seu voltat, totes les seves petites comoditats havien cremat, s’havien amarat i havien tornat a entrar en combustió. Haguessin aprofitat qualsevol oportunitat per tornar a la normalitat. Un espectacle on els intèrprets viatgen per una partitura de tensions acumulades mentre busquen, amb bones intencions, l’alleujament.

Desprès de 6 anys de gira, la companyia representa les últimes funcions d’aquest espectacle i  convida als ballarins Agnès Sales i Héctor Plaza.
Creació i direcció: Virginia García i Damián Muñoz / Interpretació: Virgina García, Damián Muñoz, Agnès Sales i Héctor Plaza / Dramatúrgia: Virginia García / Il·luminació i so: La Intrusa / Tècnic: Jordi Berch / Producer & Manager: Cane