Actualitat

Nou servei d’assessoria jurídica per als socis i sòcies de l’APdC

06/05/2014

A partir del mes de maig, canviem d’assessoria jurídica. Els socis i sòcies de l’APdC podreu gaudir d’aquests serveis amb l’assessoria jurídica de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), assessoria que compta amb un llarg recorregut i un ampli coneixement de les arts escèniques i de les necessitas dels seus professionals.

L’acord signat contempla l’assessoria jurídico laboral en matèries relatives a l’àmbit laboral i/o professional dels associats:

a) Assessorament laboral, fiscal i en matèria de drets de la Propietat Intel·lectual, drets d’imatge i constitució de persones jurídiques.
b) Revisió de contractes (laborals, civils i/o mercantils relatius i vinculats a la seva feina).
c) Redacció de requeriments laborals. S’entén en aquest Acord pel terme de “requeriment Laboral”:
– La redacció i elaboració de denúncies possibles a presentar davant la ITSS.
– La redacció de carta de baixa voluntària a l’empresa.
– La redacció de document de reclamació prèvia.

L’ objectiu d’aquest acord és reforçar la cobertura a tots els nostres associats, especialment a nivell presencial. Fins a data d’avui l’assessoria legal de l’APdC es feia des de Madrid. Si heu iniciat un tràmit amb FARDEL Y MORA ABOGADOS (Sara Mora), el mateix gabinet s’encarregarà de finalitzar el seu servei amb normalitat.  
 

Si esteu interessats en el servei d’
assessoria jurídico laboral cal que ens envieu un correu electrònic a: gestio@dansacat.org amb el motiu de la consulta, i us derivarem a l’assessoria.