Actualitat

Nou servei d’assessoria jurídica il·limitada per als socis de l’APdC

05/12/2012

A partir del mes de gener, els socis i sòcies de l’APdC podreu gaudir de serveis d’assessoria jurídica de forma il·limitada amb el despatx d’advocats FARDEL Y MORA ABOGADOS, que compta amb una àmplia experiència pel que fa als problemes laborals del sector artístic i assessora la Federación de Artistas del Estado Español (FAEE), de la qual forma part l’APdC. L’acord signat amb el despatx, amb seu a Madrid, té com a objectiu reforçar i donar més cobertura a tots els nostres associats, aconseguint ampliar també l’àmbit de les consultes.

Podeu contactar amb el despatx trucant a  647558991 (Sara Mora) o enviant un correu electrònic a: saramora@icam.es.

 Serveis que ofereix el despatx als socis:

-Àrea laboral
L’acord inclou tant les consultes con el judici per comiat, reclamació de quantitat, prestacions per desocupació o jubilació, regularitzacions de quotes de la Seguretat Social, etc. és a dir, sense cost algun per als socis el despatx prestarà serveis d’assessorament en qualsevol dubte d’índole laboral que sorgeixi en el dia a dia de la vostra activitat. Únicament estan excloses les tasques merament administratives o de gestoria.

-Àrea penal
Estan inclosos en l’acord les consultes i procediments penals de tot tipus, i l’assistència a judicis ràpids.

-Àrea Civil
El despatx també assessorarà a i assumirà la defensa dels socis que ho requereixin en tots els procediments que li siguin encarregats en l’àmbit civil, per exemple: divorcis, herències, preferents, desnonaments, execucions hipotecàries, etc.

-Àrea Contenciosa- administrativa
Els associats podran consultar, sense cost, qualsevol assumpte de tipus administratiu, excepte multes de trànsit, sent assessorats pel despatx, que us defensarà mitjançant la realització de recursos administratius, escrits d’al·legacions, etc.

-Àrea propietat intel·lectual -industrial
També estan incloses les consultes i procediments relatius als drets de propietat intel·lectual i imatge.

L’únic cost que haurà d’abonar el soci serà aquell corresponent a altres professionals que poguessin ser necessaris com un procurador, notari i/o gestoria, així com el cost del desplaçament de l’advocat.