Actualitat

Nou servei APdC: acompanyament psicològic per a socis i sòcies de l’APdC

23/06/2020

Pressió, estrès, sobrecàrrega física i mental són aspectes que acostumen a acompanyar a qui es dedica professionalment a la dansa. Sense oblidar la intermitència laboral, intrínseca al sector, i la prematura – comparada amb altres professions en les que el cos no és protagonista – transició professional en plena edat laboral.

Amb aquests condicionants és imprescindible comptar amb eines psicològiques per afrontar cada una d’aquestes etapes i aconseguir resultats tant mentals com físics.

Coincidint amb el moment d’incertesa que ens està tocant viure, l’APdC ofereix un nou servei a les persones associades a l’entitat: acompanyament psicològic amb sessions subvencionades.

FUNCIONAMENT

És un servei exclusiu per a socis i sòcies de l’APdC i és limitat. S’hi podran acollir un màxim de 20 persones, les quals hauran d’inscriure’s a aquest formulari, indicant amb quina de les dues professionals es vol fer l’acompanyament. L’adjudicació del servei serà per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds.

PREUS

  • Primera sessió gratuïta (entrevista informativa): presencial o online.
  • De la 1a a la 5a sessió, l’APdC pagarà el 50% de la sessió i el pacient el 50% restant directament a la psicòloga.
  • De la 6a a la 10a sessió, l’APdC pagarà el 30% de la sessió i el pacient el 70% restant directament a la psicòloga.
  • A partir de la 11a sessió, el pacient pagarà el 100%.

Consulta les tarifes aquí

OPCIONS

Carolina Cadevall

L’objectiu de les sessions serà posar a l’abast els recursos necessaris i facilitadors per tal que els i les professionals de la dansa puguin assolir el seu màxim nivell de satisfacció personal i professional, a través de l’aprenentatge de diferents habilitats psicològiques i acompanyament.

Carolina Cadevall és psicòloga especialista en arts escèniques i esport, sempre enfocada en l’àmbit social i artístic, establint sinergies entre els dos. S’ha format al llarg dels anys amb varietat de mestres en diferents disciplines dins la dansa i el moviment.

Fundadora i responsable del projecte QUE TOMBA I QUE GIRA @qtombaiqgira (Psicologia, art, esport i moda)
+ Psicòloga especialització clínica.
+ Postgrau en Psicologia aplicada al rendiment esportiu.
+ Especialitzada en rendiment artístic.
+ Professora de dansa i de pilates.

+ Impulsora i responsable dels projectes SOMDANSA (Activitats artístiques i esportives inclusives)  i IRIS PLATAFORMA (Espai de Salut Mental i Benestar).

Formació i experiència complementària:
Artteràpia, Mindfulness, Escenoteràpia, Psicografologia, Consciència i Reeducació Corporal, Dansa Inclusiva, Expressió Corporal, Intervenció amb víctimes de violència de gènere, Primers Auxilis Psicològics.

Mariví Miranda
A les sessions es treballen tan temàtiques puntuals com la seva relació amb aspectes més amplis i més profunds de la persona, que conformen el procés terapèutic i de creixement personal. El treball és a través d’una mirada humanista que considera a la persona i les seves potencialitats com a promotores del canvi, treballant a través dels processos emocionals i cognitius que intervenen en la nostra personalitat i conducta.

Mariví Miranda és Llicenciada en psicologia, té un Màster de recerca en psicologia de l’esport i l’activitat física i Postgrau en Gestió de Recursos Humans. És ballarina amateur i coneixedora del món de la dansa. La seva passió per la psicologia aplicada a la dansa va néixer fa 17 anys i l’ha portat a estudiar i investigar sobre aquesta especialitat. Compta amb un ampli recorregut en l’àrea de la psicologia organitzacional i s’ha dedicat a l’àmbit de la criança i l’educació.

Actualment, combina la seva pràctica psicoterapèutica amb l’acompanyament a ballarins i institucions de la dansa.