Actualitat

Nou punt de venda d’entrades d’espectacles: Tiquet Rambles

19/02/2010

Tiquet Rambles és la nova taquilla que l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el sector cultural, obre tant per oferir informació dels espectacles i activitats que es presenten a la ciutat, com per convertir-se en un punt de venda.

Les taquilles de les Rambles, rebatejades com a Tiquet Rambles, vendran entrades d’espectacles de teatre, música i dansa; entrades de cinema i de museus, etc. Ho faran de dilluns a diumenge i en horari ininterromput, de 10 del matí a dos quarts de nou del vespre.

Dins d’aquest nou servei del Palau de la Virreina, s’instal·larà el punt Last Minute de venda d’entrades de teatre al 50%, tot centralitzant en un sol punt físic, tota la venda amb descompte d’última hora – des de les 3 hores abans de l’ inici de l’espectacle– dels teatres de Barcelona.

D’aquesta manera, a partir del proper 1 de març, tots els teatres de la ciutat disposaran d’una finestreta física per a l’adquisició d’entrades per part del públic, en la que serà una iniciativa única a Espanya.

A més de la presentació de Tiquet Rambles, s’ha donat a conèixer les dades estadístiques de l’any 2009 dels Teatres de Barcelona, les trobareu al següent enllaç: http://www.adetca.com/files/d2009.pdf