Actualitat

Nou descompte per a veure “Els nois d’història” al Goya

29/01/2009

Els socis de l’APdC tindran un descompte especial els dies 3, 4 i 6 de febrer per a anar a veure Els nois d’història al Teatre Goya. El preu de l’entrada pel soci serà de 10 €.

Els nois d’història és un dels millors textos de Bennett, una comèdia immensament divertida sobre el valor i el sentit de l’educació. Un text tan profund com brillant, tan commovedor com reflexiu. L’obra se situa en una escola anglesa d’educació secundària, on un grup de joves es preparen per als exàmens d’ingrés a Oxford i Cambridge. Aquesta situació permet a l’autor qüestionar si l’educació s’entén com un camí cap a l’èxit o com un camí cap al coneixement i la maduresa vital. Es va estrenar el 2004 al Teatre Nacional de Londres sota la direcció de Nicholas Hytner i va causar sensació només posar-se en escena, fent després temporada a Broadway i acaparant nombrosos guardons, entre els quals sis premis Tony i tres Olivier.

Durada: 2 h. 30 min. (amb entreacte inclòs)

Per a reservar la teva entrada contacta amb ANEXA: 902362881.
Imprescindible realitzar la reserva per telèfon i identificar-se com a membre l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 19h.  Les reserves pel mateix dia de l’espectacle hauran d’efectuar-se abans de les 14h.