Actualitat

Nou descompte per a veure “El Trencanous” de la Cia. David Campos

16/12/2008

Els socis de l’APdC tindran un 50% de descompte per a veure El Trencanous de la Cia. David Campos, del 25 de desembre a l’11 de gener al Teatre Romea.

David Campos torna amb la seva versió moderna d’aquest gran clàssic del ballet per a tots els públics. Basada en un conte popular, la història ens explica les aventures de Clara, el seu padrí Drosselmeyer i un ninot trencanous que acaba prenent vida. Tots junts s’enfrontaran a l’exèrcit de les rates, passejaran pel Regne dels Caramels i ballaran un vals al País de les Flors. De cop, el món màgic s’esvaeix, i Clara torna a la seva realitat, tot dubtant de si el que ha passat ha estat un somni o una fascinant il·lusió.

RESERVA LES TEVES ENTRADES TRUCANT A:

PROMENTRADA 93 309 70 04

Imprescindible realitzar la reserva per telèfon i identificar-se com a a membre de L’ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE LA DANSA i dur ensenyar el carnet el dia que es recullin les entrades.

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 19h. Les reserves pel mateix dia de l’espectacle hauran d’efectuar-se abans de les 14h (del divendres en cas de cap de setmana).

Pagament amb targeta de crèdit o dèbit.
Suplement d’1 €/entrada por gestió de reserva anticipada.